Nybyggnation Örebro

Nybyggnationer av villor och fastigheter samt garage och inredning

Anlita Cullbrands Bygg AB om du går i tankarna för nybyggnation av ditt drömboende eller vill investera i hyresfastigheter. Vi åtar oss allt från delar av byggnationen eller så står vi för totalentreprenad. Vi har många år i byggbranschen och har knytit kompetenta kontakter lokalt förankrade i Fjugesta, Kumla och Lekeberg med omnejd.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Bäst är att ringa men du kan även kontakta oss via vårt kontaktformulär.

 Patrik: 070-593 55 46

Kontakta oss

Fastigheter

Vi står för totalentreprenad vid nybyggnation av fastigheter och företagslokaler, vi har ett nära samarbete med företag belägna i Fjugesta, Kumla och Lekeberg. Kontakta oss så kan vi mer i detalj svara på frågor och förklara möjligheter. 

Villor

Bygg ditt dröm hus med Cullbrands Bygg AB. Vi har lång erfarenhet av nybyggnation av villor och vet vad som krävs. Vi åtar oss gärna totalenreprenad, då kan vi lättare se till så att ert nya boende blir ett hus utan anmärkningar. Vi levererar i tid och enligt tidsplan.

Garage

Saknar ert hus ett garage eller en carport? Kontakta oss så kan vi komma med förslag på hur vi på bästa sätt kan bygga efter dina önskemål. Vi utgår efter era förutsättningar för att garaget/carporten ska passa till er fastighet/villa.

Uterum/Altan

Vi på Cullbrands Bygg hjälper er bygga ut/till uterum och altan efter era önskemål. Både uterum och altan kan om den är rätt planerad ge en känsla av att boytan ökar markant. Kontakta oss så kan vi svara på eventuella funderingar och frågor.

Utbyggnad

Är det dags att öka boytan på fastigheten med en utbyggnad? Vi hjälper er om det så gäller att bygga om vinden till boyta eller om det ska byggas en tillbyggnad. Vi anpassar material och byggnation efter er nuvarande fastighet så att resultatet håller ihop fastigheten. 

Butiksinredning

Letar ni efter ny inredning till er butik? Vi på Cullbrands Bygg hjälper er med specialanpassad inredning och lösningar utefter ert behov. Kontakta oss så kan vi svara på frågor om era önskemål.

Referenser nybyggnation